Anderssons Foder, Hemkört Såklart, OBS! enbart mail eller telefonorder

Husdjur Foder försäljning med till största delen Svensk producerade produkter med Svenska råvaror.

Andersson Foder är ett företag som säljer djurfoder, tugg och tillbehör av hög kvalité och till största del Svenskt till ett lågt pris. Vi har ingen butik utan man får allt hemlevererat till dörren efter överenskommelse, givetvis kan man komma och hämta sitt foder i butiken också men då måste man vara överens om detta innan man kommer. Rabatt ges vid medlemskap i SFK, FA och SSRK anslutna spec-klubbar och vid större kvantiteter, fråga efter offert. Alla våra foder är svensk-tillverkade, av råvaror som i största möjliga mån kommer från Sverige. Fabrikerna som används är ISO-certifierade och godkända enl alla svenska gällande lagar. Vi som driver detta heter Jan Andersson och Stina Andersson.  Jan har en mångårig vana djur och foder och han startade sin första zoo-affär 1988 och har drivit någon form av zoologisk verksamhet sedan dess, Jan är också en driven jägare där hans passion är den engelska stående fågelhunden.  Som jägare har Jan också en kockådra där det nedlagda viltet kan utnyttjas. Stina har också varit i den zoologiska världen sedan slutet på 80-talet, Stina är utbildad kostrådgivare för hund och katt och legitimerad Djursjukskötare, Stinas passion är förutom hundar även hästar där hon gärna rider och tävlar på dressyrbanan. Övriga i fam-företaget är Jessica , Jonas, fyra hundar (två Gordonsetter, en Irländsksetter och en Working Cocker),  två Hästar och 4 katter.

Vårt standard sortiment innehåller ett 10 tal hundfoder, två kattfoder, hästfoder/mineraler och ett kanin/pellets och en mängd Tugg, Svenska XL Grisöron och tillbehör men givetvis finns andra foder eller tillbehör att tillgå än de som står här under,  så som valpfoder, seniorfoder och vet. foder, frågan är fri. Information ang foder se sep. folder alt ring. Nedan ser ni några exempel på foder med priser. Betalning sker via fakturering.

Beställning sker via mail eller telefon.

Betalning sker vi faktura 30 dagar. Mailfaktura 0kr pappersfaktura 20kr (faktureringsavgift)

Vid mail beställning uppge adress, telefonnr och mailadress om sådan finnes. Uppge även när leveransen önskas.

Frakt: Kostnaden för frakt bestämmes vid varje order,

Fraktkostnaden är allt från 0kr till 450kr

Följande avgör fraktkostnaden:

Storleken på ordern (kg och kostnad)

När ordern önskas levereras.

Var ordern skall levereras.

Efter order mottar ni uppgift om fraktkostnad om sådan skulle finnas. Ingen order går igenom utan att ni godkänt fraktkostnaden.

I Skåne finns turbil som kör varje vecka, normalt utgår ingen fraktkostnad i Skåne.

Välkommen med order

Jan Andersson

0723-962103

Contact: jan1968@live.se